Singlereizen naar Campanie

Campanië is het bekendst om haar bijzondere kustlijn: de Amalfikust. Deze kustlijn bestaat uit 13 unieke dorpjes. Oude dorpjes, steile steegjes en kleurrijke gevels vormen het decor voor jouw singlereis. Bezoek Napels, Pompeï of de Vesuvius vulkaan. 

We bieden diverse reizen aan naar dit unieke stukje Italië. Boek een rondreis langs de Amalfikust of een heerlijke zonvakantie aan de Golf van Napels. Cultuur en zon gegarandeerd! 

Geniet samen met een leuke groep singles en leeftijdsgenoten van het bijzondere Campanië!

Singlereis Zorgeloze Zonvakantie IN DE NAPELS REGIO

Hotel Giovanna ***

Singlereis Zorgeloze Zonvakantie IN DE NAPELS REGIO

Ontdek de rijke cultuur en schitterende natuur van het prachtige Campanië. Bezoek de stad Napels, de opgravingen van Pompei en het mondaine eiland Capri. Beklim de vulkaan Vesuvius of maak een wandeling met uitzicht over de Golf van Napels. En natuurlijk geniet je volop van heerlijk Italiaans eten en lekkere wijnen. Lees meer.

Italië | Campanië | Pompei
Vanaf
€ 1145,00

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur GOLF VAN NAPELS

Hotel dei Congressi ****

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur GOLF VAN NAPELS

Geniet van een heerlijke singlereis aan de Golf van Napels in Italië. Een heerlijk klimaat, een prachtige kust en sfeervolle stadjes zoals Sorrento en Amalfi. Ontdek de machtige Vesuvius en de historie van Pompeï maar maak natuurlijk ook kennis met het heerlijke Italiaanse eten. Beleef La Bella Italia op haar best! Lees meer.

Italië | Campanië | Castellammare di Stabia
Vanaf
€ 1239,00