Singlereizen Rondreizen Italie

Singlereizen Rondreizen Italie zijn een bijzondere ervaring. Je kunt een single rondreis op de traditionele manier maken, door een aantal keer van hotel te wisselen, maar......nieuw is de outdoorcamper!

Tijdens je reis in de comfortabele outdoorcamper, laat je ontspannen het steeds wisselende landschap aan je voorbij trekken, terwijl jij je vermaakt met je single reisgenoten en als vanzelf aankomt op je nieuwe bestemming voor die dag. Kun je het je voorstellen? Dan beleef je Italie pas echt!

Er zijn veel rondreizen door Italie, dus laat je inspireren door de onderstaande singlereizen Italie.

Singlereis Amalfikust 10-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SPI ***

Singlereis Amalfikust 10-DAAGSE RONDREIS

Je reis begint in Napels. Na je bezoek aan de verloren stad Pompeii beklim je de actieve vulkaan de Vesuvius, waarna het tijd is om langs de prachtige Amalfikust te reizen. Je begint in het gezellige Sorrento en sluit af in het pittoreske Salerno. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Italië | Campanië | Napels
Vanaf
€ 1399,00

Singlereis Italië 8-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie STF ***

Singlereis Italië  8-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze reis bezoek je de mooiste historische steden van Italië. Je begint je reis in het prachtige Venetië en reist per trein door naar Florence. Vanaf daar bezoek je de beroemde toren van Pisa. Je sluit je reis af in de hoofdstad Rome. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Italië | Venetië | Venetië city
Vanaf
€ 1599,00