Singlereizen naar Sicilie

Sicilie is het grootste eiland van de Middellanse Zee en vind je in het zuid-westen van Italië.

Een singlereis naar dit zonnige eiland is perfect voor een relax vakantie op het strand, maar biedt ook zeker genoeg culturele mogelijkheden. Je vindt hier genoeg amfitheaters, de natuur is er ruig en natuurlijk kan een bezoekje aan de vulkaan Etna niet ontbreken.

Samen met een groep gelijkgestemden nemen we je dit jaar graag mee naar de badplaats Taormina of het mooie stadje Acireale. Hoe dan ook zul je gegarandeerd genieten van het Italiaanse leven inclusief de lekkere keuken en de fantastische wijnen.

Singlereis HBO+ OP SICILIË

Hotel Antares ****

Singlereis HBO+ OP SICILIË

Bienvenuti op Sicilië. Als je op zoek bent naar een reis vol smaak, cultuur en dolce vita, dan ben je hier op de juiste plek. Vergeet de standaardreizen, want op Sicilië ontdek je niet alleen de klassieke Italiaanse gerechten, maar ook verborgen schatten in elk steegje, elk plein en elk glas wijn. Lees meer.

Italië | Sicilië | Lettojani
Vanaf
€ 1669,00

Singlereis Actieve reis OP SICILIË

Villa Panoramica Dell'Etna ****

Singlereis Actieve reis OP SICILIË

Ga mee op actieve singlereis op Sicilië! Ontdek de prachtige natuur & de thuisbasis van The Godfather. Dit prachtige vulkaaneiland vormt de thuisbasis voor nieuwe ervaringen, de mooiste avonturen, landschappen en activiteiten. Verblijf in een prachtige villa met uitzicht en geniet van een heerlijke, actieve vakantie! Lees meer.

Italië | Sicilië | Catania
Vanaf
€ 1825,00