Singlereizen naar Sicilie

Sicilie is het grootste eiland van de Middellanse Zee en vind je in het zuid-westen van Italië.

Een singlereis naar dit zonnige eiland is perfect voor een relax vakantie op het strand, maar biedt ook zeker genoeg culturele mogelijkheden. Je vindt hier genoeg amfitheaters, de natuur is er ruig en natuurlijk kan een bezoekje aan de vulkaan Etna niet ontbreken.

Samen met een groep gelijkgestemden nemen we je dit jaar graag mee naar de badplaats Taormina of het mooie stadje Acireale. Hoe dan ook zul je gegarandeerd genieten van het Italiaanse leven inclusief de lekkere keuken en de fantastische wijnen.

Singlereis Actieve reis OP SICILIË

Villa Panoramica Dell'Etna ****

Singlereis Actieve reis OP SICILIË

Ga mee op actieve singlereis op Sicilië! Ontdek de prachtige natuur & de thuisbasis van The Godfather. Dit prachtige vulkaaneiland vormt de thuisbasis voor nieuwe ervaringen, de mooiste avonturen, landschappen en activiteiten. Lees meer.

Italië | Sicilië | Catania
Vanaf
€ 1699,00

Singlereis HBO+ OP SICILIË

Caesar Palace ****

Singlereis HBO+ OP SICILIË

Heb je zin om te genieten van La Dolce Vita op het prachtige eiland Sicilië? We verblijven in Giardini Naxos. Dit gezellige stadje zal je hart veroveren. We hebben een mooi programma samengesteld dus we weten zeker dat je enorm zult genieten. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour! Lees meer.

Italië | Sicilië | Giardini Naxos
Vanaf
€ 0,00